Toimitusehdot

Ostamalla kurssin, luennon tai valmennuksen sitoudut osallistumaan tapahtumaan. Tapahtumien maksuja ei palauteta. Maksetun summan voi peruutustapauksessa käyttää Project Happy Athleten toiseen tapahtumaan 3 kk sisällä maksusta. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Verkkokaupan tuotteiden ehdot:

Myyjä sitoutuu toimittamaan tuotteen ostajalle 2 viikon kuluessa tilauksen maksusta. Emme vastaa Postin kuljetuksista aiheutuvista viivästyksistä. Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen, mutta toisinaan käsityönä tehtävien tuotteiden valmistus kestää odotettua pidempään. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Postikulut eivät sisälly tuotteiden hintaan, vaan ne lisätään kassalla ostosten hintaan. Tuotteet toimitetaan Postin kautta, jollei asiasta ole muuta myyjän ja ostajan välillä sovittu. Ostaja on velvollinen noutamaan tilauksen Postin toimipisteestä Postin pakettien säilytysaikojen puitteissa. Ostaja vastaa mahdollisista kuluista, jotka aiheutuvat paketin palautumisesta noutamattomana myyjälle.

Jos tilauksesta löytyy virheellinen tuote, ostaja vastaa reklamaatiosta 14 vuorokauden kuluessa tuotteen tilauksesta. Ostaja vastaa mahdollisista palautuskustannuksista. Palautus tapahtuu Postin kautta. Tuotteen palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden sisällä reklamaatiosta.

Maksetun tuotteen voi vaihtaa, mutta ostaja vastaa postituskuluista. Vaihto tapahtuu Postin kautta. Lisätiedot: nina@karvamafia.com tai 044 503 2288/Nina Laiho


Ostajan ja myyjän välisessä riitatilanteessa riidanratkaisuelimenä toimii Kuluttajariitalautakunta (https://www.kuluttajariita.fi/fi/). Verkkokauppa-asiakas voi viedä myyjän ja ostajan välisen riidan myös ODR-foorumin ratkaistavaksi (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)