PHA

Valmennukset ratsastajalle ja hevoselle perustuvat hevosen oppimispsykologian FullSizeRender 6ymmärtämiseen ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen, lempeästi, hevosta kuunnellen.

Koulutus aloitetaan yleensä maasta käsin, jolloin tarkastellaan hevosen ja ihmisen välistä luottamusta, kommunikointia ja perusteiden toimivuutta. Selkeän kommunikoinnin avulla avataan yhteys hevoseen ja annetaan hevosellekin mahdollisuus ilmaista itseään. 

Käymme yhdessä läpi yhteistyötä hyödyttäviä perustaitoja ja varusteiden sopivuuden tärkeyden. Hevonen totutetaan tai siedätetään käytettäviin varusteihin tarvittaessa.

Maastakäsin harjoitellaan luottamusta syventäviä tehtäviä, mielen ja kehon jumppaa sekä ihmisen kehon käytön vaikutuksia hevoseen.

Ratsain pyritään auttamaan hevosta liikkumaan terveellisellä tavalla, hyvässä img_3965tasapainossa. Myös ratsastajan istunnalla on tärkeä tehtävä olla hevosen tukena, mutta häiritsemättä. Istunnan tulee olla myös ratsastajalle terveellinen, joten käymme läpi myös ratsastajan istunnan perusteita. Molemminpuoleinen turvallisuuden tunne ja rentous ovat kaiken perustana. 

Ratsutus

Jos kaipaat palautetta hevosesi ratsastettavuudesta tai haluat apua nuoren hevosesi kanssa, saatavilla on myös ratsutuspalvelut. Apua saatavilla myös nuorten hevosten ja entisten ravurien kanssa. Entinen ravuri opetetaan vetämisen sijaan kantamaan ja löytämään tasapainonsa ratsastajan kanssa.

Hinnasto alkaen 17.9.2018

max. 30 km päässä Turusta (Hinnat sis. matkakulut)

  • 60 min koulutus – 40 €
  • 5 kerran sarja – 160 €
  • 10 kerran sarja – 315 € (10 kertaa 9 hinnalla!)

yli 30 km päässä Turusta

  • 60 min koulutus – 30 € + matkakulut 0,42 eur/km jaetaan osallistujien kesken

Tällä hetkellä valmennuksia säännöllisesti Satakunnan alueella, Hämeenlinnan seudulla snapseed-7sekä ympäri Varsinais-Suomea. Tulevaisuudessa myös reitit Pk-seudulle sekä Pirkanmaalle. Mahdollisuus valmennuksiin myös kauemmas, ota yhteyttä!

Maksutavat: käteinen, vakioasiakkaille lasku

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s