Hevoskurssit ja luennot

Luennot ja hevoskurssit

PHA tarjoaa laadukkaat ja suositut hevosluennot, maastakäsittelykurssit sekä ratsastusvalmennuskurssit omalla tallilla! Hevoskurssit ja -luennot sopivat mainiosti omalle talliporukalle, seuroille kuin harrastuskaveruksillekin. Järjestäjänä voi toimia yritys, yhdistys tai yksityinen henkilö.

Luennot ja hevoskurssit tarjoavat inspiraatiota, tietoa ja intoa omaan tekemiseen hevosen kanssa. Kaiken keskiössä on hevosen ja ihmisen yhteisen kielen ja luottamuksen löytäminen. Tavoitteena on myös hevosen ja ihmisen terveellinen liikkumistapa, jolla minimoidaan vammojen ja sairausten riski ja pystytään nauttimaan yhteisistä hetkistä mahdollisimman pitkään.

Hevonen & ihminen – luento

Nykytietoon nojaava luento hevosen ja ihmisen välisestä suhteesta. Mitä ovat luottamus ja kunnioitus? Miten niitä rakennetaan? Millaisia asioita hevosen hyvinvointi edellyttää ihmiseltä tai toisinpäin?

Hevonen & hyvinvointi – luentosarja 2020:

hevoskurssit

Hevonen & hyvinvointi-kurssilla tutustutaan monipuolisesti hevoseen eläimenä ja keinoihin joilla edistää hevosen hyvinvointia pienillä ja suurilla teoilla. Hevonen & hyvinvointi-luentosarjan (5 luentoa) voi tilata kokonaisuudessaan tai valita vain haluamansa luennon.

Luentosarja sopii hyvin talliporukoille, seuroille tai ystävyksille. Ilmapiiri on keskusteleva ja rento, kaikki saavat osallistua ja kysyä apua omiin pohdintoihinsa. Yhden luentokerran kesto on noin 2-4 tuntia järjestäjän toiveen mukaan. Hinta alkaen 30 €/osallistuja/kerta + matkakulut 0,43 €/km.

Luentosarjan sisältö:

  • Hevonen eläinlajina
  • Miten hevonen oppii
  • Hevosen varusteet ja niihin kouluttaminen
  • Hevonen ja ihminen – luottamus ja kunnioitus
  • Hevonen ja ratsastus

Hevosen laihdutus ja kuntoutus maastakäsin – kurssi

hevoskurssit

Hevosen laihdutus ja kuntoutus – kurssilla käydään läpi toimivia ja tehokkaita keinoja auttaa hevosta saavuttamaan terve, suorituskykyinen olotila. Kurssilta saa monipuolisesti työkaluja hevosen lihaskunnon, lihavuuskunnon ja yleisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Hevosen laihdutus ja kuntoutus-kurssi sisältää noin 2-3 tunnin alkuluennon sekä käytännön harjoittelua 3-4 hevosen kanssa. Mukaan mahtuu myös kuunteluoppilaita järjestäjän tilojen mukaan. Hinta 50€/osallistuja + matkakulut 0,43€/km osallistujien kesken.

Tilaukset: nina@karvamafia.com tai 0445032288!

Tutustu tuleviin tapahtumiin!