Koiran hyvä elämä

Nykyinen tila
Ei kirjautuneena
Price
Closed
Aloita tästä
This course is currently closed

Eläimen hyvä elämä-verkkokurssit auttavat rakentamaan ihmisen oloissa elävälle eläimelle tasapainoista, hyvinvoivaa elämää. Koiran hyvä elämä-verkkokurssi on sarjan toinen osa. Myöhemmissä osissa tulemme perehtymään muihin ihmisen pitämiin eläinlajeihin, joista meillä itsellämme on runsaasti kokemusta. 

 


Koiran hyvä elämä-verkkokurssin opettajat:

Nina Laiho, eläintenkouluttaja (AT) – Project Happy Athlete

Nina on hevosten ja koirien käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt eläintenkouluttaja. Ninaa kiinnostaa erityisesti käyttäytymisongelmat ja liikkumisen biomekaniikka.

Nina kouluttautuu jatkuvasti lisää, tällä hetkellä hän suorittaa eläintenkouluttamisen erikoisammattitutkintoa. Hän on aiemmin suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon, opiskellut hevosen hierontaa ja biomekaniikkaa sekä ihmisen ja eläimen välistä toimintaa. Nina kouluttaa koiria ja hevosia omistajineen Turun seudulla yksityiskäynteinä sekä Pawsiteam-koirakoululla.

Lisää Ninasta: www.projecthappyathlete.com sekä somessa: facebook/projecthappyathlete ja Instagramissa nimellä @projecthappyathlete

Verna Vilppula, eläintenkäyttäytymistieteilijä (BSc, maisteriopiskelija)

Verna on eläinten hyvinvointi-opinnoista valmistunut hevosiin ja kissoihin erikoistunut etologi eli eläintenkäyttäytymistieteilijä (Greenwichin yliopisto, Iso-Britannia). Tällä hetkellä hän opiskelee etologian maisterin tutkintoa Tukholman yliopistossa. Aiemmin Verna on kouluttautunut hevosenhoitajaksi Ypäjän hevosopistolla ja toiminut hevosalan yrittäjänä vuodesta 2009.

Verna työskentelee Koneen Säätiön rahoittamassa dosentti Sonja Kosken nelivuotisessa tutkimuksessa. Tutkimuksen aiheena ovat hevosten sosiaaliset persoonallisuuspiirteet ja niiden vaikutus hevosten ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

Verna opettaa henkilökohtaisesti ja erilaisille yleisöille eläintenkäyttäytymistieteen perusteita, hevosten käyttäytymistä, kouluttamista ja ratsastuksen istuntaa.

Lisää Vernasta: Facebookissa Etologi Verna Vilppula ja Instagramissa nimellä @etologivernavilppula