Kaulanarulla ratsastamisen alkeet

Current Status
Not Enrolled
Price
44,90
Get Started

Tervetuloa mukaan koukuttavan kaulanaruilun maailmaan! Mahtavaa että olet löytänyt tiesi tänne. PHA:n kaulanarulla ratsastamisen-verkkokurssilla perehdytään syvällisesti kaulanarun käyttöön, erilaisiin kaulanaruihin sekä kaulanaruiluun valmistaviin harjoituksiin.

Kaulanarulla ratsastaminen on paitsi hauskaa, myös kasvattaa ratsukon luottamusta ja voi auttaa hevosta kehittämään terveellisempää liikkumistapaa. Kaulanarulla ratsastamisen aloittamisessa on keskeistä pitää huolta, että hevonen ymmärtää mistä on kyse. Turvallisuus syntyy selkeistä vihjeistä, jotka on koulutettu hevoselle huolellisesti ja reilusti.


Kaulanarulla ratsastamisen – verkkokurssin ostajille sisältyy pääsy Kaulanaruilijat-ryhmään Facebookissa. Siellä voit vapaasti jakaa omia kysymyksiä ja kokemuksia kaulanarun kanssa harjoittelusta.

Mitä mieltä asiakkaat ovat olleet Kaulanarulla ratsastamisen alkeet-verkkokurssin sisällöstä?

”Kaulanarukurssin sisältö (ohjeistus, videot ja linkkivinkit) on erinomainen johdatus kaulanarutyöskentelyyn. Asiaa hyvin havainnollistavista videoista tulee hyvä mieli, mikä onkin mielestäni perusedellytys onnistuneelle harjoittelulle. Harjoitus tekee mestarin ja kurssin osiot luettuasi ja videot katsottuasi on mukava lähteä itse kokeilemaan ja soveltamaan opittua käytännössä. Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille syventämään ihmsen ja hevosen välistä vuorovaikutussuhdetta.”Verkkokurssin käynyt asiakas


Verkkokurssin kouluttajana toimii eläintenkouluttaja Nina Laiho, joka on harrastanut kaulanarulla ratsastamista vuodesta 2016 lähtien hevosensa kanssa. Sen lisäksi hän on järjestänyt suosittuja Vähemmän on enemmän – kaulanarulla ratsastamisen alkeet-kursseja ja valmentanut yksityisiä ratsukoita kaulanaruilun pariin.