Body Targetin alkeet

Current Status
Not Enrolled
Price
45,90
Get Started

Body Targetin alkeet-verkkokurssin avulla voit kehittää hevosen kehotietoisuutta ja tehdä hauskoja harjoitteita yhdessä!

Body Target (suom. Kehokohdetyöskentely) on hyvä tapa saada hevonen kehotietoiseksi, käyttämään syviä tukilihaksiaan sekä lisäämään hevosen hyvää oloa. Body Target-harjoittelu perustuu vapaaehtoisuuteen, eli se voi lisätä hevosen aloitekykyä ja hyvinvointia.


Verkkokurssin sisältö

Body Targetin alkeet-verkkokurssi sisältää tekstein, kuvin ja videoin varusteita harjoitteita, joiden avulla opit hyödyntämään Body Targetia hevosesi kanssa. Verkkokurssin sisältö on jakautunut 5 viikolle. Uusi osio avautuu 7 vuorokauden välein, mutta ensimmäinen osio avautuu sinulle heti verkkokurssin ostamisen jälkeen. Linkki verkkokurssin aloitussivulle tulee sähköpostiisi automaattisesti. Verkkokurssin saa aloittaa milloin tahansa!

Body Target-harjoittelussa hyödynnetään ruokapalkkiota. Mikäli ruokapalkkion käyttö ei ole sinulle tuttua, suosittelen käymään pohjataidoiksi Hevosen kouluttamisen perusteet-verkkokurssin.


Body Targetin alkeet-verkkokurssin opettaja

Nina Laiho, eläintenkouluttaja (AT) – Project Happy Athlete

Nina on eläinten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt kouluttaja ja somevaikuttaja. Ninaa kiinnostaa erityisesti eläimen ja ihmisen välinen suhde, hevosen biomekaniikka sekä positiivisen vahvisteen käyttö koulutuksessa ja käsittelyssä.

Nina kouluttautuu säännöllisesti Suomen huippukouluttajien parissa. Hän on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon, opiskellut hevosen hierontaa ja biomekaniikkaa sekä ihmisen ja eläimen välistä toimintaa. Nina kouluttaa Turun seudulla hevosia omistajineen sekä koiria ihmisineen Pawsiteam-koirakoulussa.

Lisää Ninasta: www.projecthappyathlete.com sekä somessa: facebook/projecthappyathlete ja Instagramissa nimellä @projecthappyathlete