Koulutuskurssit Portugalissa 2020

Opin valtavasti uusia asioita PHA:n Ninan järjestämällä 5 päiväisellä kurssilla hevosten maastakäsittelystä sekä teoriassa että käytännössä.DSC_0107

Käytännön harjoituksia sain tehdä ihanan vanhan rouvan Ellie Gouldingin kanssa. Hän on rescuetapaus, kuten kaikki muutkin Country Questin hevoset. Siitä kaikesta huolimatta, nyt pikkuhiljaa toivuttuaan, on kerrassaan ihastuttava, rakastettava ja herkkä tamma, joka yrittää ehkä vähän liikaakin miellyttääkseen. Hörisee hermostuneesti ollessaan epävarma, mutta on ihan uskomattoman kiltti ja sen kanssa yhdessä opettelu oli aivan mahtava kokemus. 

Kurssikavereiden kanssa käytiin hienoja keskusteluja ja opimme toisiltamme paljon. Meditointia tähtitaivaan alla, kävelyretkiä ja kokemusten jakamista elämästä. Porukka liimautui yhteen muutamassa päivässä ja kannusti toisiaan pyyteettömästi ja ketään arvostelematta.

Minulle tämä oli enemmän kuin lomamatka ulkomaille, löysin uudella tavalla itseni ja syvemmän yhteyden hevosiin. Kun tuli poislähdön aika ei kyyneliltäkään vältytty ❤️. Tästä on hyvä jatkaa uusiin tuuliin.” – 2019 syksyn kurssin osallistujaPHA:n kouluttajakurssilla opiskellaan hevosta eläinlajina, operanttia kouluttamista sekä yhteyden luomista hevoseen kehonkielen ja kommunikoinnin keinoin. Kurssi sisältää opiskelua teoriassa ja käytännössä yhteensä noin 6-8 tuntia päivässä.

Kurssin ohessa on mahdollisuus viettää aikaa hevosten kanssa tai tutustua läheiseen kaupunkiin, josta pääsee muutamassa minuutissa vierailemaan Espanjan puolelle!


Koulutuskurssi 1: 26.-30.3.2020 (2/8 paikkaa vapaana!)

DSC_0074 2Kurssin sisältö:

 • Hevosen tarpeiden ymmärtäminen
 • Miten hevonen oppii
 • Operantti kouluttaminen
 • Ruokapalkkion käyttö koulutuksessa
 • Hevosen kanssa kommunikointi
 • Hevosen anatomia ja biomekaniikka
 • Hevosen kuntoutus ja valmennus

Kurssi on keskustelevaa, yhdessä pohdiskelua ja oppimista. Kurssin sisältö muotoutuu osallistujien odotusten mukaan. Koulutuskurssi 1 sisältää pääosin teoriaa, mutta myös jonkin verran käytännönharjoittelua hevosten kanssa. Sopii täydennykseksi koulutustaitojen kartuttamiseen tai alkeita opettelevalle.

 • Kurssin opetuksen hinta 430 € sis. alv 24%
 • Paikka varataan maksamalla ennakkomaksu 50 % 15.12.2019 mennessä (ennakkomaksua ei palauteta, oman paikan voi myydä), loppuosa maksetaan 15.3.2020 mennessä
 • Majoituksen hinta 225 €/5 yötä, lisäyöt 45 €/yö sisältäen ruuat, majoitus maksetaan suoraan Country Quest Portugalille (kyseessä ei ole pakettimatka)
 • Lennot eivät sisälly hintaan
 • Tämän kurssin käyvät voivat jatkaa suoraan koulutuskurssi 2, jolloin molempien kurssien yhteishinta on 749 €!

Koulutuskurssi 2: 1.-4.4.2020 (2/8 paikkaa vapaana!)

Kurssin sisältö:

IMG_9979
Kuva Marle Muuronen
 • Syvemmälle kouluttamiseen
 • Hevosen fysiikkavalmennus
 • Hevosen ja ihmisen välisen kommunikoinnin tarkentaminen ja syventäminen
 • Runsaasti käytännön harjoittelua

Koulutuskurssi 2 on tarkoitettu koulutuskurssin 1 käyneille sekä jo jonkin verran koulutuskokemusta omaaville. Kurssilla keskitytään käytännön taitojen hiomiseen ja oman toiminnan sopeuttamiseen eri hevosten kanssa toimiessa.

 • Kurssin opetuksen hinta 349 € sis. alv 24%
 • Paikka varataan maksamalla ennakkomaksu 50 % 15.12.2019 mennessä (ennakkomaksua ei palauteta, oman paikan voi myydä), loppuosa maksetaan 15.3.2020 mennessä
 • Majoituksen hinta 135 €/3 yötä, lisäyöt 45 €/yö sisältäen ruuat, majoitus maksetaan suoraan Country Quest Portugalille (kyseessä ei ole pakettimatka)
 • Lennot eivät sisälly hintaan

Ihan mieletön Portugalin reissu kohta takana. Project Happy Athleten Ninan kanssa treenailtiin ruokapalkan käytön tekniikkaa ja opeteltiin ketjuttamaan erilaisia jumppatehtäviä liikkeen laadun parantamiseksi. Näin intensiivistä tekniikkatreeniä ei olekaan hetkeen päässyt tekemään. Minun kurssihevoseksi valikoitui ihan mielettömän sympaattinen ja nopeasti oppiva 3v Lua.

Country Quest Portugal oli aivan upea paikka Etelä-Portugalissa, Espanjan rajalla jota suomalainen Pia Saari yhdessä miehensä Danielin kanssa pyörittävät. Heidän 11 hevosen laumansa ovat enemmän tai vähemmän rescuetaustaisia. Pian kanssa rentouduttiin iltaisin kirkkaan tähtitaivaan alla Portugalin maaseudulla ja mm. meditoitiin hevoslauman keskellä! 🧡 Iso suositus.

Superiso kiitos myös meidän tiiviille ryhmälle josta löytyi uusia ihania tuttavia ja ammattilaisia taas eri puolita Suomea! Ihanaa päästä tutustumaan saman henkisiin ihmisiin 🙏🏼 – Syksyn 2019 kurssin osallistuja hevoshieroja, eläinfysioterapeutti Marle Muuronen


Missä?

AD6310E7-35B4-451C-80FA-038B9D2FF27BCountry Quest Portugal sijaitsee eteläisessä Portugalissa, 15 minuutin kävelyn päässä Alcoutim-kaupungista, keskellä upeaa luontoa. Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa, ruokailut sisältyvät majoituksen hintaan. Lennot eivät sisälly hintaan. Lentää voi Faroon (lähin) tai Espanjan puolelle Sevilleen, joista on mahdollista saada maksullinen kyyti tapahtumapaikalle. Lentää voi myös Lissaboniin, josta pitää hakeutua julkisilla Faroon tai suoraan tapahtumapaikalle.

Vapaa-ajalla on mahdollisuus rentoutua, retkeillä, uida läheisen kylän joessa, nauttia elämästä hevosten kanssa tai verkostoitua muiden kurssilaisten kanssa. Nautimme maukkaat ateriat yhdessä ja voimme osallistujien toiveesta harjoittaa aamuisin ja iltaisin yhteisiä rentoutumishetkiä tähtitaivaan alla tai hevosten keskuudessa.

Ilmoittautuminen

Syksyn 2019 koulutuskurssi myytiin loppuun nopeasti. Varaa paikkasi heti ja ota yhteyttä nina@karvamafia.com tai soita 0445032288!