Koirat

Koirat – koulutus

Koirat ovat ihmisen rakkaita perheenjäseniä, mutta toisinaan arki ei suju toivotulla tavalla. Koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi vaatii toisinaan suunnittelua ja kouluttamista, jotta elämä on mieluisaa sekä koiralle että omistajalle. Koirien koulutuksen avulla voidaan lisätä arjen sujuvuutta, ratkoa ongelmakäyttäytymistä tai harjoitella perustaitoja.

Koirien koulutus perustuu nykyaikaiseen nykyaikaiseen, tieteelliseen ja eettiseen kouluttamiseen.

koirat

Koirat – ongelmakäyttäytyminen

Ongelmakäyttäytymisen ratkomisessa tarkastellaan koiran arkea, koulutustasoa ja omistajan tavoitteita. Ongelmakäyttäytymistä ratkotaan pitkäjänteisellä työllä palkkiota ja monipuolista motivointia hyödyntämällä.

Yleisiä ongelmia:

  • pelokkuus
  • reaktiivisuus (esim. toistuva haukkuminen)
  • hihnakäyttäytymisen ongelmat
  • toisten koirien kohtaaminen
  • yksinolon ongelmat

Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi koiran arkea laajasti, omistajan mietteitä arjen tavoitteista ja rakennetaan pitkäjänteinen koulutussuunnitelma.

Pentujen koulutus

Pennun arjen rutiinien luominen alkaa ensimmäisestä päivästä kun pentu tulee uuteen kotiin. Turvallinen, suunnitelmallinen käsittely ja koulutus takaavat molemmille mieluisan tulevaisuuden. Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan pennun ja omistajan tulevaisuuden tarpeita ja tehdään koulutussuunnitelma.

Nina kouluttaa koiria myös Pawsiteam-koirakoululla.


Hinnasto

1 tunti Turun seudulla 65 €/kerta

Maksu suoritetaan korttimaksuna tai ennakkomaksuna verkkokaupassa. Hinta sisältää alv 24% sekä matkakulut.

Varaa koulutus: nina@karvamafia.com

Tutustu myös Project Happy Athlete:n verkkokursseihin!