Koirat

Koirat – käytösneuvonta

”Pyysin Ninalta apua koirani kynsienleikkuuseen. Kun iso tavoite jaettiin pienempiin osatavoitteisiin, onnistumiset olivat helpommin tavoitettavissa. Koira oli joka harjoituskerran jälkeen tyytyväinen, mikä kertoi siitä että harjoitukset olivat rauhoittavia ja koiran itsetunto omaan tekemiseensä oli kasvanut. Itsekin olin joka kerta positiivisesti yllättynyt sekä koirani oppimisnopeudesta että omasta tekemisestäni. Pidin myös Ninan rauhallisesta tavasta opettaa. Kiitos Ninalle avusta ja mukavista koulutushetkistä”

Käytösneuvonta tarkoittaa koiran ja ihmisen arjessa ilmenneiden ongelmien ratkomista. Käytösneuvonnassa pyritään paikallistamaan koiran käytöksessä ilmenneen ongelman syy ja hoitamaan syytä koulutuksen ja ympäristömuutosten keinoin.

Ongelmakäyttäytymisen hoidossa tarkastellaan koiran arkea, koulutustasoa ja omistajan tavoitteita. Ongelmakäyttäytymistä ratkotaan pitkäjänteisellä työllä palkkiota ja monipuolista motivointia hyödyntämällä. Tarvittaessa koira ohjataan eläinlääkärin tarkastukseen, jos on syytä epäillä kipua käytöksen taustalla.

Yleisiä ongelmia:

  • pelokkuus
  • reaktiivisuus (esim. toistuva haukkuminen)
  • hihnakäyttäytymisen ongelmat
  • toisten koirien ohitukset
  • aggressiivisuus
  • yksinolon ongelmat
  • eroahdistus

Ennen tapaamista omistaja saa täytettäväksi verkossa sijaitsevan esitietolomakkeen. Esitietolomake käydään läpi huolellisesti ensimmäisellä tapaamisella. Tämän lisäksi perehdytään laajasti ilmenneeseen ongelmaan ja luodaan niiden pohjalta koulutussuunnitelma.

Tulevilla käynneillä toteutetaan koulutusta suunnitelman mukaisesti. Omistaja voi olla yhteydessä kouluttajaan myös käyntikertojen välissä, joten murheiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin!

Nina kouluttaa koiria myös Pawsiteam-koirakoululla.

koira käytösneuvonta


Hinnasto

Käytösneuvontapaketti (sis. 2 ensimmäistä koulutuskäyntiä, kirjallisen koulutussuunnitelman sekä sähköpostituen) 250 € (sis. alv 24 %)

Käytösneuvonta Turun seudulla 65 €/tunti (sis. alv 24 %)

Käytösneuvonta Turun seudulla 5 kerran kortti 315 € (sis. alv 24 %)

Maksu suoritetaan korttimaksuna tai ennakkomaksuna verkkokaupassa. Hinta sisältää matkakulut max 30 kilometrin päähän Turusta.

Varaa koulutus: nina@karvamafia.com tai 044 5032288.

Tutustu myös Project Happy Athlete:n verkkokursseihin!


Tilauskoulutukset

Nina kouluttaa tilauksesta oppilaitoksille, yrityksille ja ryhmille. Ninan koulutukset voidaan järjestää luentona, etäluentona tai käytännön harjoitteluna.

Valmiita luentokokonaisuuksia:

  • Koiran virikkeellinen arki
  • Koirasta tasapainoinen perheenjäsen
  • Jackrusselinterrierin tasapainoinen arki

Kysy lisää sähköpostitse: nina@karvamafia.com