PHA

Valmennukset ratsastajalle ja hevoselle perustuvat hevosen oppimispsykologian ymmärtämiseen ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen, lempeästi.

Koulutus aloitetaan yleensä maasta käsin, jolloin tarkastellaan hevosen ja ihmisen FullSizeRender 6välistä luottamusta, kommunikointia ja perusteiden toimivuutta. Selkeän kommunikoinnin avulla avataan yhteys hevoseen ja annetaan hevosellekin mahdollisuus ilmaista itseään.

Käymme yhdessä läpi yhteistyötä hyödyttäviä perustaitoja ja varusteiden sopivuuden tärkeyden. Hevonen totutetaan tai siedätetään käytettäviin varusteihin tarvittaessa.

Maastakäsin harjoitellaan luottamusta syventäviä tehtäviä, mielen ja kehon jumppaa sekä ihmisen kehon käytön vaikutuksia hevoseen.

Ratsain pyritään auttamaan hevosta liikkumaan terveellisellä tavalla, hyvässä tasapainossa. Myös ratsastajan istunnalla on tärkeä tehtävä olla hevosen tukena, mutta häiritsemättä. Istunnan tulee olla myös ratsastajalle terveellinen, joten käymme läpi myös ratsastajan istunnan perusteita. Molemminpuoleinen turvallisuuden tunne ja rentous ovat kaiken perustana.

Ratsutus

Jos kaipaat palautetta hevosesi ratsastettavuudesta tai haluatDSC_0060 apua nuoren hevosesi kanssa, saatavilla on myös ratsutuspalvelut. Apua saatavilla myös nuorten hevosten ja entisten ravurien kanssa. Entinen ravuri opetetaan vetämisen sijaan kantamaan ja löytämään tasapainonsa ratsastajan kanssa.

Hinnasto alkaen 17.9.2018

max. 30 km päässä Turusta (Hinnat sis. matkakulut)

  • 60 min koulutus – 40 €
  • 5 kerran sarja – 160 €
  • 10 kerran sarja – 315 € (10 kertaa 9 hinnalla!)

yli 30 km päässä Turusta

  • 60 min koulutus – 30 € + matkakulut 0,42 eur/km jaetaan osallistujien kesken

Tällä hetkellä valmennuksia säännöllisesti Satakunnan alueella, Hämeenlinnan seudulla sekä ympäri Varsinais-Suomea. Tulevaisuudessa myös reitit Pk-seudulle sekä Pirkanmaalle. Mahdollisuus valmennuksiin myös kauemmas, ota yhteyttä!

Maksutavat: käteinen, vakioasiakkaille lasku